use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Salsichas fumadas

Salsichas fumadas

Salsichas fumadas

  • Tempo de confeção35 minutos
  • 6 porções
  • fácil

Ingredientes

Ingredientes
  • palha
  • 16 salsichas frescas para churrasco
  • pimenta preta de moinho

      Instruções

      Preparação
      1. Cubra o fundo de um tacho com o fundo espesso com uma camada de palha. Por cima disponha as salsichas.
      2. Tape o tacho e leve ao lume durante cerca de 1 hora a 1 hora e meia para a palha aquecer e o fumo que se libertar, fumar as salsichas.
      3. Corte as salsichas em diagonal e tempere-as com pimenta moída na altura.