use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Esparguete ao Alhinho

Esparguete ao Alhinho

Esparguete ao Alhinho

  • Tempo de confeção35 minutos
  • 4 porções
  • fácil

Ingredientes

Ingredientes
  • 300 g de esparguete
  • sal
  • 50g Vaqueiro Clássica
  • 1 malagueta de piripiri
  • 1 colher de sopa de salsa picada

      Instruções

      Preparação
      1. Coza o esparguete em água abundante temperada com sale 25g de Vaqueiro Clássica até estar al dente.
      2. Coloque o esparguete cozido numa frigideira com a Vaqueiro Alho e a malagueta de piripiri esfarelada. Deixe saltear cerca de 5 minutos mexendo com dois garfos. Polvilhe com a salsa picada e misture muito bem. Sirva como acompanhamento de carnes.