use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Profiteroles recheados

Profiteroles recheados

Profiteroles recheados

  • Tempo de confeção20 minutos
  • 20 porções
  • fácil

Ingredientes

Ingredientes
  • 1 lata média de atum
  • 3 pepinos de conserva
  • 1 colher de sopa de cebola finamente picada
  • 3 a 4 colheres de sopa de maionese
  • 1 colher de sopa de ketchup
  • 1 colher de chá de funcho picado
  • 1 embalagem de profiteroles

      Instruções

      Preparação
      1. Escorra o atum e esmague com um garfo.
      2. Pique finamente os pepinos de conserva e junte-os ao atum, adicione a cebola picada, a maionese, o ketchup e o funcho picado. Misture muito bem até obter uma pasta.
      3. Recheie os profiteroles com a pasta e sirva como snack ou entrada.