use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Carapinhada de melancia

Carapinhada de melancia

Carapinhada de melancia

  • Tempo de confeção45 minutos
  • 6 porções
  • fácil

Ingredientes

Ingredientes
  • 150 g de açúcar
  • 2,5 dl de água
  • 2 a 3 limas
  • ± 800 g de melancia (sem casca)
  • folhas frescas de hortelã

      Instruções

      Preparação
      1. 1. Retire parte da casca de uma das limas com um pelador e deite-a num tacho. Junte o açúcar e a água e leve a ferver entre 5 a 6 minutos. Entretanto corte as limas ao meio eretire-lhes o sumo com um espremedor.