use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bife a la Lindström

Bife a la Lindström

  • Tempo de confeção20 minutos
  • 4 porções
  • dificuldade média

Ingredientes

Ingredientes
  • beterraba em picles
  • 5 a 6 alcaparras
  • 300 g de carne de vitela picada
  • 1 ovo
  • 2 colheres de sopa de cebola frita desidratada
  • 1 colher de sopa de natas
  • 50 g de Vaqueiro

      Instruções

      Preparação
      1. Pique finamente um pouco de beterraba em picles (cerca de 2 colheres de sopa) e as alcaparras.
      2. Misture a carne picada com o ovo, a cebola, as natas, a beterraba e as alcaparras picadas.
      3. Molde o preparado dando-lhe a forma de pequenos rissóis e frite-os, de ambos os lados, numa frigideira sobre lume moderado na Vaqueiro derretida.