use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Bifes de vitela com espargos

Bifes de vitela com espargos

  • Tempo de confeção20 minutos
  • 6 porções
  • fácil

Ingredientes

Ingredientes
  • Vaqueiro Ideal para Bifes
  • 6 bifes de vitela
  • Sal q.b.
  • 1 frasco de espargos

      Instruções

      Preparação
      1. Coloque numa frigideira uma noz de Vaqueiro Ideal para Bifes. Coloque os bifes, tempere-os com uma pitada de sal e deixe cozinhar. Retire os bifes e passe os espargos. Cuidado para não os desfazer ao tirar da frigideira.
      2. * Receita gentilmente cedida por Carla Carvalho, do blog CMSGourmet. (http://cmsgourmet.blogspot.pt )