use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Caril de amêijoas

Caril de amêijoas

Caril de amêijoas

  • Tempo de confeção20 minutos
  • 4 porções
  • fácil

Ingredientes

40ml Vaqueiro líquida
  • 1 cebola
  • 1 colher de pasta de caril verde
  • 400 g de miolo de amêijoa congelado
  • 2 dl de leite de coco
  • 1dl natas
  • sal
  • cebolinho picado

      Instruções

      Preparação
      1. Deite a Vaqueiro num tacho e leve ao lume, pique a cebola e refogue na Vaqueiro, junte a pasta de caril verde e mexa bem. Adicione o miolo de amêijoa previamente descongelado, mexa e junte o leite de coco, as natas e continue a cozer por alguns minutos mexendo de vez em quando.
      2. Polvilhe com cebolinho picado.
      Acompanhe com arroz basmati cozido.