use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
fácil

Castanhas Caramelizadas

  • Tempo de confeção20 minutos
  • Dificuldadefácil
  • 6 porções
económica
fácil
biscoitos
recipe image Castanhas Caramelizadas
Ingredientes
  • 100 g de açúcar
  • 30 g de margarina Vaqueiro
  • 200 g de castanhas congeladas
Preparação
  1. Leve o açúcar e a margarina Vaqueiro em nozinhas ao microondas durante 5 minutos, na potência máxima, num recipiente que seja resistente ao calor.
  2. Junte as castanhas congeladas e mexa. Tape e leve de novo ao microondas durante mais 5 minutos na potência máxima, mexendo a meio do tempo.