use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
fácil

Gelado de Maracujá

  • Tempo de confeção20 minutos
  • Dificuldadefácil
  • 8 porções
económica
fácil
frutas
gelado
recipe image Gelado de Maracujá
Ingredientes
  • 12 maracujás maduros (ou ½ lata de polpa de maracujá)
  • 1 l de natas
  • 150 g de açúcar
Preparação
  1. Abra os maracujás ao meio e retire a polpa com a ajuda de uma colher.
  2. Bata as natas com o açúcar até ficarem espessas. Misture-lhes a polpa de maracujá e deite numa forma de bolo inglês.
  3. Leve ao congelador durante pelo menos 4 horas para gelar.