use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Pudim Flan

Pudim Flan

Pudim Flan

  • Tempo de confeção20 minutos
  • 4 porções
  • fácil

Ingredientes

Ingredientes
  • 1 l de leite
  • 1 casca de limão
  • 1 pau de canela
  • 1 dl de caramelo
  • 350 g açúcar
  • 10 ovos

      Instruções

      Preparação
      1. Aqueça o leite com a casca de limão e o pau de canela.
      2. Coloque o caramelo na forma.
      3. Retire a casca e o pau de canela do leite e misture o açúcar e os ovos, batendo bem.
      4. Deite na forma e leve a cozer em banho-maria até solidificar.
      5. Desenforme quando frio e decore a gosto.