use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Tigelada à Moda da Quinta

Tigelada à Moda da Quinta

  • Tempo de confeção35 minutos
  • 4 porções
  • fácil

Ingredientes

Ingredientes
  • 15 ovos
  • 1 l de leite
  • 500 g açúcar

      Instruções

      Preparação
      1. Ligue o forno e regule-o para os 200 °C.
      2. Deite os ovos, o leite e o açúcar numa tigela e bata com a batedeira durante 5 a 10 minutos. Deite numa tigela de barro e coza no forno durante cerca de 40 minutos. Quando estiver tostada por cima e a borbulhar dos lados junto ao barro é porque está pronta.