use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Vinho quente

Vinho quente

  • Tempo de confeção20 minutos
  • 4 porções
  • fácil

Ingredientes

Ingredientes
  • 6 dl de vinho tinto
  • 1 dl de conhaque ou aguardente velha
  • 1 colher de sopa de açúcar amarelo
  • 1 cravinho
  • 4 paus de canela

      Instruções

      Preparação
      1. Misture o vinho tinto com o conhaque e o açúcar. Junte o cravinho e leve a aquecer sobre lume moderado ou no microondas até estar quase a ferver.
      2. Coloque os paus de canela em canecas resistentes ao calor e distribua o vinho pelas canecas. Sirva bem quente.