use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Vulcão de manga em erupção

Vulcão de manga em erupção

Vulcão de manga em erupção

  • Tempo de confeção20 minutos
  • 8 porções
  • fácil

Ingredientes

Ingredientes
  • Sorbet de manga Carte d’OR
  • 1 garrafa de espumante doce ou meio seco
  • Xarope de groselha
  • Folhas de manjericão

      Instruções

      Preparação
      1. Coloque 2 bolas de sorbet de manga em cada copo.
      2. Divida o espumante pelos copos, enchendo os copos cautelosamente para não transbordarem. Por cima deite cerca de 1 colher de sopa de xarope de groselha.
      3. Enfeite com folhinhas de manjericão e sirva sem demora.